Η ομάδα μας

Λίγα λόγια για εμάς


Το ελStudio είναι ένα αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα την Αθήνα και διεθνείς συνεργασίες, με εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα οικοδομικών τυπολογιών όπως κατοικίες, ξενοδοχεία, γραφεία, εστιατόρια και μπαρ..
Αποτελεί την εξέλιξη του τεχνικού - μηχανολογικού γραφείου Σταματίου που ιδρύθηκε το 1990 από τον Σταμάτη Σταματίου. Το 2018 εντάχθηκε στην ομάδα η αρχιτέκτονας Ελένη Σταματίου και δημιουργήθηκε το ελStudio. Σήμερα, η ομάδα αποτελείται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους πρόκληση.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Mechanical Engineer


Ο Σταμάτης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ Πειραιά με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μηχανολογικών μελετών τόσο στην οικοδομή όσο και στον τομέα των οχημάτων. Ίδρυσε το Τεχνικό – Μηχανολογικό γραφείο Σταματίου το 1990. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με πληθώρα τεχνικών γραφείων και μηχανικών και έχει φέρει εις πέρας απαιτητικά έργα.

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Architect


Η Ελένη είναι συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου ελStudio. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην αρχιτεκτονική του Ε.Μ.Π. το 2017. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε πολλά workshops, σεμινάρια και είχε ενεργή δράση σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς τοπικούς αλλά και διεθνείς. Το 2016 εντάχθηκε στην ομάδα των Α2 Αrchitects με συμμετοχή σε κατασκευές αλλά και διαγωνισμούς ενώ το 2018 ίδρυσε μαζί με τον Σταμάτη Σταματίου το ελStudio.

ΠΑΡΗ ΑΡΓΥΡΑΚΑΚΗ

Architect


ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Civil Engineer


ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

Mechanical Engineer


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Civil Engineer